Honlapunkon sütiket használunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak. - Bővebben - Bezárás

Ne aggódj, a Gumiapp zavartalanul üzemel!


A Gumiapp.hu webáruház a rendkívüli körülmények ellenére is zavartalanul üzemel, a megrendeléseiteket fogadjuk és a tőlünk megszokott pontossággal teljesítjük is.

Sőt, az elmúlt időszakban újabb két szolgáltatást is bevezettünk:)

Mivel ezekben az időkben különösen fontos, hogy a személyes érintkezést és kapcsolattartást a minimumra szorítsuk, már nálunk is elérhető a bankkártyás fizetés lehetősége (ezért azt javasoljuk, hogy az abroncsokat ha teheted minden esetben bankkártyával fizesd ki)!

Plusz szolgáltatásként pedig kérheted az abroncsokat már egyenesen budapesti partnerszervizeinkbe, ahol egyből fel is szerelik neked a megrendelt abroncsokat (ha a szállítási módoknál, átvételt kérsz szereléssel, kollégáink telefon egyeztetnek időpontot partnerszervizeinkbe Neked)!

 

Ne feledd, új gumiabroncs vásárlását gond nélkül, kényelmesen és személyes érintkezés nélkül elintézheted nálunk, mi pedig a lehető leghamarabb kiszállítjuk azt Neked!

 

Ha esetleg az abroncsokat az otthonodba rendelted, de mégis szeretnél utólag időpontot foglalni valamelyik budapesti partnerszervizünkbe, akkor ezt kényelmesen, bárhonnan megteheted online, csak

 

KATTINTS IDE

 

a többit pedig tudni fogod!

 

Ne feledd! A szájmaszk használata kötelező a telephelyek egész területénlépsz, ez partnereink autó- és gumiszervizeire is vonatkozik. Kérünk, hogy figyelj oda erre, közös érdekünk, hogy vigyázzunk egymásra!