Ne aggódj, a Gumiapp zavartalanul üzemel!

A Gumiapp.hu webáruház a rendkívüli körülmények ellenére zavartalanul üzemel, a megrendeléseiteket fogadjuk és a tőlünk megszokott pontossággal teljesítjük is.

Úgy gondoljuk, hogy ezekben az időkben különösen fontos, hogy a személyes érintkezést és kapcsolattartást a minimumra szorítsuk, ezért mi is azt javasoljuk, hogy amit csak tudsz, azt intézd el online.

Az új gumiabroncs vásárlását gond nélkül, kényelmesen és személyes érintkezés nélkül elintézheted nálunk, mi pedig a lehető leghamarabb kiszállítjuk azt Neked!

Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél hamarabb lehetőséged legyen online, bankkártyával is fizetni, hogy Neked már tényleg csak a gumikat kelljen átvenned a futártól!

Sőt! Tavaszi akciónk is maximális fordulatszámon pörög, szerintünk most különösen jól jöhet, hogy tudsz velünk spórolni pár ezer forintot, a részletekért

 

KATTINTS IDE

 

Attól félsz, hogy a „kijárási korlátozás” miatt csak hetekig, hónapokig porosodna a vadonatúj gumiabroncs garnitúrád a garázsban, a pincében vagy a padláson?

Nincs mitől tartanod!

A 2020. március 28-án, szombaton életbe lépett rendelet szerint ugyanis a gumiszervizek ezután is nyitva tarthatnak minden gond nélkül, de senki nem tudja, hogy meddig lesz ez így…

Ezért mi azt javasoljuk, hogy ha már megérkeztek a gumijaid, akkor minél hamarabb foglalj időpontot,

AMÍG LEHET!

Gumiszerviz partnerünknél kényelmesen, bárhonnan tudsz online időpontot foglalni gumicserére, csak

 

KATTINTS IDE

 

a többit pedig tudni fogod!

Ne feledd! 2020. április 27-étől kötelező szájmaszkot hordanod, ha budapesti üzletbe lépsz, ez az autó- és gumiszervizekre is vonatkozik. Kérünk, hogy figyelj oda erre, közös érdekünk, hogy vigyázzunk egymásra!

 

Ne késlekedj, szerezd meg az új gumiabroncsaid és szereltess át minél hamarabb!