Honlapunkon sütiket használunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak. - Bővebben - Bezárás

Milyen gyorsan szállítunk és hogyan fizethetsz?

A gumiapp.hu webáruház a minőségi autógumik széles választékát kínálja neked is.

A megrendelt autógumikat még aznap csomagoljuk és átadjuk a futárnak, ennek köszönhetően maximum 72 órán belül már meg is kapod a vadonatúj gumiabroncsokat.

A szállítási költség 1.300 Ft abroncsonként.

 

Fizetési módok

Azon fizetési módok felsorolása és bemutatása, amelyeket a honlap biztosít vásárlói számára:

Fizetés utánvétellel

Házhozszállítás esetén a csomag ellenértékét a futár részére készpénzben van lehetőséged kiegyenlíteni. Szervizpont átvétel esetén a kiválasztott szervizben készpenzben és bankkártyával is tudsz majd fizetni.

Fizetés bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény,
engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Szállítási módok

Házhozszállítás

Házhozszállítást - Magyarország területére - a termék vásárlásakor választhasz. A házhozszállítás díja 1.300 Ft termékenként. A szállítás a 14 óra előtt beérkezett megrendelések esetében általában 1, a 14 óra után beérkezett megrendelések esetében általában 2 munkanapon belül megtörténik.

A webáruházban megvásárolt termékeket futárszolgálat (elsődlegesen GLS) segítségével szállítjuk ki Magyarországon a megrendelő által megadott címre.

A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre és a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a futár egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Személyes átvétel

Személyes átvételre partnerszervizeinkben van lehetőség, melynek díja 699 Ft / darab  A szervizek pontos címét, nyitvatartási idejét és elérhetőségét az Átvételi pont kiválasztása után megtalálod. A szerelés díját a Partnerszervizeinkben, itt találod.  

a gumiapp.hu csapata