Milyen gyorsan szállítunk és hogyan fizethetsz?

A gumiapp.hu webáruház a minőségi autógumik széles választékát kínálja neked is.

A megrendelt autógumikat még aznap csomagoljuk és átadjuk a futárnak, ennek köszönhetően maximum 72 órán belül már meg is kapod a vadonatúj gumiabroncsokat.

Szállítási költséget nem számolunk fel.

 

FIZETÉSI módok

Azon fizetési módok felsorolása és bemutatása, amelyeket a honlap biztosít vásárlói számára:

Fizetés utánvétellel

A csomag ellenértékét a futár részére kell kiegyenlíteni.

Fizetés bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény,
engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

SZÁLLÍTÁSI módok

Futárszolgálat segítségével történő házhozszállítás

Házhozszállítást - Magyarország területére - a termék vásárlásakor választhatja. A házhoz-szállítás ingyenes, annak díját a termék ára tartalmazza. A szállítás a 14 óra előtt beérkezett megrendelések esetében általában 1, a 14 óra után beérkezett megrendelések esetében általában 2 munkanapon belül megtörténik.

A webáruházban megvásárolt termékeket futárszolgálat (elsődlegesen a GLS) segítségével szállítjuk ki Magyarországon a megrendelő által megadott címre.

A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre és a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a futár egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

a gumiapp.hu csapata